Шампионът от последния сезон на „ВИП Брадър“ Атанас Колев е напът да прогони жената до себе си. От съвсем скоро попфолк дивата Лидия е във връзка с рапъра, но това може скоро да се промени.

Причината е, че ревността на Наско изпепелява всякаква любов помежду им. 25-годишният рапър очевидно има огромно его и не може да се примири, че този път половинката му е над него визуално и затова се чувства застрашен и дори комплексиран.

Наско все по-често вдигал скандали на Лидия. Двойката рядко изглеждала като щастлива и влюбена, тъй като ревността я съсипвала.

Варненецът, чиято звезда изгря по време на „Х Фактор“ преди 9 години, се вманиачавал и си внушавал, че всички мъже искат да спят с гаджето му. Затова започнал да й прави проблеми за облеклото, не искал да я вижда с къси поли навън и широки деколтета.

Всичко това натоварвало Лидия, която не можела да се примири с визията, която Наско иска за нея. Тя била убедена, че за да се котира добре в чалга средите, трябва да изглежда предизвикателно.

Крясъците и сълзите присъствали непрестанно във връзката им, дори на публични места. Положението станало толкова нетърпимо, че приятелите им вече започнали да залагат кога точно ще се разделят.

Хората от обкръжението им били сигурни, че връзката им е обречена. Според тях нямало жена, която да издържи цялата тази ревност.

Стигнало се дотам, че Лидия вече се натоварвала психически от връзката си с рапъра. Той бавно я унищожавал като жена и я карал да се чувства виновна за неща, за които няма вина.

Певицата не очаквала, че Атанас е толкова ревнив и властен. Тя имала друго мнение за него, формирано главно от риалити формати. Оказало се обаче, че животът с него е истински ад за нея.

Източник: Уикенд