Полина на Благо Джизъса свали брачната халка

Брюнетката потвърди, че е свалила символа за вечна вярност. Двамата се взеха на пищно тържество, като хотелиерската наследница е втората законна съпруга на шавливия ритнитопковец.

В момента Благой Георгиев се поти и мъчи в „Сървайвър“, в горите на Доминикана. Той често няма какво да яде, а и побеля от зор.

А Полина Спасова разбуни мрежата, като написа в нета, че „Сървайвър“ е разделила семейната двойка и че тя вече е свалила брачната си халка.

„Да, с Благо се разделихме, нали той в момента е в „Сървайвър“. А халката си свалих нарочно, защото ми омръзна постоянно да ме питат дали сме се разделили с Благо. Не, не сме се разделили. И не, не съм бременна. Според няколко вестника и телевизии вече трябваше да съм родила пет деца. Но все още не мисля да ставам майка и да зачевам. Благо може и да мисли за още едно дете, само че аз не мисля засега“, заяви на последователите си горещата брюнетка.

Но засега  е ясно, че Благо и Полина няма да се разделят и между тях цари мир, и  разбирателство. А опасната мадама е вдигнала на крак почитателите си и разбуни мрежата със заигравка за радяла и сваляне на брачната халка.