Болката на Жени Калканджиева е огромна Жени Калканджиева страда тихо и не дава и лоша дума да се издума за мъжа й Стефан Манов

Доста по-младият й съпруг по-известен като Тачо окончателно се изнесе от общото семейно огнище и заряза благоверната си. Жени Калканджиева стоически изтърпя забежките на похотливеца и въпреки това продължава да пази авторитета му.

[caption id="attachment_315775" align="alignright" width="300"]Разделиха ли се Тачо и Жени Калканджиева? Разделиха ли се Тачо и Жени Калканджиева?[/caption]

Явно много го обича, щом позволяла не само да й се качва на главата, но и да й слага огромни еленови рога с мощни разклонения, цъкат с език комшии. Според мълвата палавникът се изнесъл от няколко месеца и живеел другаде.

Дали друга любовница топли чаршафите не е напълно ясно, но Тачо не бил от мъжете, които за дълго оставали сами. Бизнесменът идвал в дома на Шестата по красота в света единствено, за да вземе и да бъде за малко с невръстния си син Жорко.

Жени Калканджиева е корава, дивят се на твърдостта й както близки до красавицата, така и нейни роднини. Атакувана от различни медии за да открехне поне малко завесата на семейния си живот, шефката на модна агенция „Висаж” оставала непреклонна.

Запитана какви са отношенията между нея и Тачо винаги отговаряла, че са повече от перфектни и двамата се радват на топлина, уют и разбирателство. Но както разбра обаче Kluiki.bg това е просто прах в очите и желанието една наранена жена да се защити възможно по-дълго.

Жени Калканджиева не се скарала със съпруга си, но съвместното им съжителство не потръгна, дори след като тя даде втори шанс на Тачо. Любителят на чужди женски ласки извън брачното ложе си остана такъв. Той изневери на синеоката си съпруга със скандалната Зорница Линдарева.

Жени Калканджиева успя, когато нещата между тях се разсъхнаха дори да й стане приятелка във Фейсбук и да загърби наранената си гордост. „Мъжкарят” през това време избяга в Испания при родителите си и изчака конфузната ситуация да се уталожи.

Мис България за 1995 година му прости. И го прие отново. Но „вълкът козината си мени....”, Тачо не успя да промени нрава си. А той е да скача от легло в легло до безкрай. Или дотогава, докато повече няма да има подобна възможност.