Новинарката Лиляна Боянова се е заринала от работа и ще бачка дори по празниците, както стана ясно от програмата на Би Ти Ви. Разбира се, това е напълно обяснимо, предвид факта, че преди месеци журналистката прекрати връзката си с мъжа, когото обожаваше и гледа да лекува самотата си с работа.

Знаем, че Лиляна се влюби толкова лудо в колегата си режисьор Николай Пенчев, че неприсъщо за нея, започна да публикува техни общи снимки и да му пише любовни излияния. Нещо, което никога преди не е правила. После обаче Пенчев се дръпнал и прекратил връзката им, дали от страх, или заради бившата си съпруга, при която се е върнал, не е ясно...

Не е ясно и защо поведението му към Боянова е толкова странно. Да, странно е, защото ако наистина не са заедно и тя лекува мъката си по него, би следвало да я остави да я изживее на спокойствие, без да всява нов смут в душата й. А Пенчев почти постоянно харесва снимките и постовете на Боянова в мрежата.

Очевидно двамата продължават да са приятели там, а Пенчев редовно реагира на дейността на Лили със сърчица. Много вероятно е двамата отново да са заедно, или поне да правят стъпки в тази посока, коментират потребители в нета.

Ако това е така, то водещата ще бъде истински щастлива, защото категорично бе заявила, че Николай е голямата й любов. Дано!

Източник: Crimesbg.com