Филип Буков и гаджето му Ива са разделени, а той нехае и дори се сваля с други мацки. Такива статии излязоха преди дни в нета и дори бяха подкрепени с фотоси, на които актьорът е в компанията на Стефани Разсолков, с която бяха заедно и в "Сървайвър".

Тъкмо последователите му решиха, че никога няма да видят как е изглеждала бившата му, в която той бе толкова влюбен и... Филип активира бомбата. Буков разсея всички съмнения, че не е с Ива като най-после се реши да я покаже пред света.

Разделени ли: Филип Буков ще изяде гаджето си на плажа! (най-сетне показа хубавата Ива - СНИМКИ)

Да, двамата не са късали и са още заедно и да - тя наистина е красива, поне доколкото виждаме на снимката, а то не е малко. Двойката е заедно от доста месеци, но Ива не е публична личност и до момента не искаше да става "известна", което е съвсем разбираемо. Щом е приятелка на актьора обаче, ще й се наложи...

Филип показа фото, на което с Ива са край морето и буквално ще се изядат от целувки. Това отново потвърждава признанието на самия Буков, че е луд по нея и за него това било любов от "половин поглед", още като я зърнал случайно в една дискотека.

Разбира се, студентката подходила умно и не му се дала лесно като дори в началото се държала студено и дистанцирано. Започнали да си пишат в мрежата и доста дълго били приятели, преди тя да се отпусне и да му признае чувствата си.