"Женени от пръв поглед" завършва с истинска бомба, която предвидливо бе запазена за края на първи сезон!

"Женени от пръв поглед" завършва утре вечер, а рейтингът му заплашва да счупи всички рекорди, тъй като най-голямата бомба предвидливо е оставена за финалните минути на първи сезон. И ако досега зрители и участници считаха, че най-голямата сензация в шоуто са противоречивите отношения на Гери и Георги, то ще останат силно изненадани.

Защото Гергана Капзамалова и Георги Веселинов ще бъдат избутани на заден план от разбиващия развой на отношенията между Светлана и Стефан. Малко са наистина наблюдателните зрители, които още предишния епизод започнаха сами да повдигат маската на чаровника Стефан Каръбски.

[caption id="attachment_341363" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед "Женени от пръв поглед" определено ще има разбиващ финал, но за сметка на един от участниците[/caption]

С изказването си за Антония и Атанас, функцията на жената в къщата, визията, която трябва тя да притежава и особено присмеха му за мечката: "Нямаше да се оженя, ако жена ми приличаше на някоя мечка. Как да я покажа след това?!", Стефан коренно промени мнението на много от доскорошните си симпатизанти.

И ще го срине съвсем, когато в сюблимния момент - моментът на съдбовното решение да остане ли със Светлана Кирова или не, той ще нанесе неочакван удар. Не, Светлана и Стефан няма да останат заедно, но вината за това ще е единствено негова.

И раздялата им нямаше да бъде никакъв проблем, ако Стефан Каръбски бе подхождал толкова открито и честно със Светлана, както Георги го направи към Гери. Да, но не - през цялото време Стефан се опитваше да го играе добрият герой, да се хили и раболепничи пред съпругата си и най-вече зрителите, за да се утвърди в така желания от него образ на мачото.

А сега този мачо ще изчезне яко дим, заедно с края на формата, като ще заяви на Светлана, че "много я харесва", но бракът е друго нещо. За огромна нейна болка, Светлана се оказва вече влюбена в Стефан и решението му ще я нарани като нож в гърба.

А "Женени от пръв поглед" ще се превърне не в приключение, а в поредния тежък житейски урок за честното и прямо момиче от Перник.