Разбиха колата на Жанета Осипова!Хубавицата Жанета Осипова

осъмна с разбита кола, която буквално е била избушена от апашите. Крадците са измъкнали части от таблото на нейното БМВ, както и музикалния панел. [caption id="attachment_443328" align="alignright" width="300"]Жанета Осипова Обраха и разбиха колата на Жанета Осипова[/caption] Плеймейтката държала колата си паркирана близо до кооперацията в столичния квартал "Витоша", където живее. Сега съжалява, че не я е оставила на паркинг, за да си спести главоболията точно преди празниците.

"Неприятно е, но вече се е случило. Ще преживея и това. Пожелавам на този, който ми е разбила колата, да забогатее с нещата, които е откраднал. Вярвам, че всичко в този живот се връща, независимо дали става въпрос за добро или зло", сподели разстроената моделка.

Жанета е разочарована, че дори и във времена на социална изолация всеки си прави, каквото иска и правилата и законите не се спазва. "Няколко дни не мога да повярвам какво ми се случи, много е неприятно усещането", казва още Осипова. Тя разкрива, че положението й се усложнява от факта, че застраховката на колата няма да покрие щетите и тя трябва да си ги плати от джоба. А точно сега плеймейтката няма професионални ангажименти и всяка стотинка е жизнено необходима. Осипова признава, че въпреки, че била много ядосана, намерила сили да се усмихне на Великден и да отбележи празника на празниците в християнския свят. Плеймейтката била в компанията на фризьора си, който я изненадал с боядисано шеговито яйце, с което да се чука. Кокошият продукт е не само оцветен, но има и заешки уши. Главоболията на Жанета с личния й автомобил идват в момент, когато тя стана доброволец към Българския червен кръст, за да помага на възрастни хора. Каузата й е им пазарува стоки от първа необходимост и да им ги носи по домовете. Въпреки добрите намерения, лошотията я застига.

"Не трябва да имаме повод, за да сме добри. Помагам и без да е извънредно положението и мисля, че повече хора трябва да се включват. През целия си живот винаги съм търсила начини да бъда полезна на обществото", разсъждава още плеймейтка.

Въпреки крехкото си тяло, Осипова не се притеснява да носи тежките торби с продукти, тъй като тренира и може да се справи и с подобно физическо натоварване. Моделката предпочита да бъде на първа линия и да живее значимо, отколкото само да си стои вкъщи и да се излежава безцелно. "Неприятните неща няма да ме откажат да съм добър човек и да се усмихвам", категорична е изкусителката с естествен бюст. Тя усеща, че светът се е увълчил и че хората стават все по-злобни с всеки следващ ден. Но предпочита да вижда само положителното. Въпреки че е в социална изолация, блондинката не скучае. Преди няколко дни тя показа певчески умения. Сексапилната моделка реши да възпее мерките срещу коронавируса. Осипова направи кавър на вечния хит на Орлин Горанов "Светът е за двама".

"Не излизай, защото генералът следи. Не излизай, остани на дивана. И когато пред блока излизаш увит, слагай маска, проблеми да нямаш. Не ходи по екскурзии и планини. Не отивай, остани по пижама. Аз не ходя, така че не ходи и ти. А качи още пет килограма", пее красавицата Осипова.

В друг момент плеймейтката се показа на терасата си по залез в жълта рокля, която бавно се свлича и разкрива гледка към гърдите й, а в ръка държи букет жълти лалета. Но най-голяма внимание безспорно Жанета предизвика с участието си във видео клип на певеца Алек Сандар. Видеото, в което се размахват пистолети и се кълчат полуголи плеймейтки, е заснето в... Съдебната палата в София. В дома на магистратите се инсценира банков обир с автомати, а Осипова и нейна колежка допълват колоритните сцени с изваяните си тела. Част от сцените са по коридорите на сградата, а други - в заседателна зала. Жанета е по прозрачно трико и се снима пред емблематичните детайли в Съдебната палата. Коментарите за клипа са разнопосочни, като има одобрителни, както и такива, които се чудят защо са хвърлени толкова пари за скъп в клип в тази сграда, пише вестник "България Днес".