Позор, срам, поведение на плазмодий... на това станахме свидетели снощи в "Ергенът", когато след месеци целувки и обяснения колко е влюбен, Алек Младенов заряза Магдалена Томова и Надежда Вишева като "барани яйца" и просто им подхвърли мизерно видео съобщение. А можеше и да е СМС, а?!

След като цяла България гръмна, днес една от двете финалистки - Маги Томова, излезе със силен пост. Тя сподели, че цял живот е вярвала и е чакала любовта, дори е събирала дъвки "Love is..." с мечтата да преживее същото. Но...

"Първата ми реакция преди да се явя на кастинга, беше да не го правя. После обаче си казах, че човек трябва да прави първите стъпки, да се бори за това, което мечтае. През всички тези месеци гледах предаването като вас, защото знаех каква е развръзката и доскоро смятах, че вината е в мен. Гледах се под лупа, наблюдавах всяка своя дума и реакция отстрани, задавах си въпроси. Но ето, че след всичко преживяно и всичко видяно, мога да заявя - НЕ, вината и причината не са в мен!", категорична е Магдалена.

Тя добавя и че още е сама, но няма да се откаже и нито за миг няма да си позволи да спре да вярва, че нейният мъж е някъде там и че ще го срещне, за да бъдат щастливи заедно.

Източник: Crimesbg.com