Какво се случва с любовта между Мария Бакалова и Валери Григоров, питат се българските фенове на актрисата, която днес е на първите страници на щатските медии. Но не с награда за роля, а с любовна афера със "Спайдърмен", тоест колегата й актьор Андрю Гарфийлд.

Мария и Андрю са засичани многократно заедно като по поведението и погледите им очевидци зад океана са категорични - има химия, има огън. Те бяха заснети заедно преди дни, но това не е за първи път. Преди време в Торонто двамата са били неотлъчно заедно и дори вече позират един до друг като двойка.

Мария Бакалова още не е оповестила нищо - нито за нова връзка, нито за край на старата. Знаем, че тя бе сериозно обвързана със сина на Мария Гроздева - Валери Григоров, който е луд по нея. Дали сърцето му се оказа разбито обаче, засега можем само да гадаем.

Потребители в нета съветват Бакалова да не прави грешка и да си гледа нашето момче, което е свястно и я обича, защото другият холивудски хубавец като нищо ще я разочарова.

"Виждаме какви са отношенията в Холивуд, там любов няма, има само интриги, интереси и разбити психики", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com