Тя не се сдържа и се разрида в ефир, а хората около нея не скриха ужаса си от чутото. Това се случи в поредния епизод на "Черешката на тортата", където бившата на Башар Рахал - Райна Караянева реши да сподели най-страшния си период, свързан с ужасяваща болест.

Тя е още твърде млада, но на още по-крехка възраст е била на прага на гибелта. Оказа се, че Райна е била първо - анорексичка, а после булимичка. Стигнала дотам да тежи едва 32 килограма като изпитвала затруднения дори с движението си, не можела да седи изправена на крака.

Ужасът й станал троен, когато започнала да й капе не само косата, но и кожата. Последното признание озадачи зрителите, защото мнозина не могат да си го представят реално, но явно самата кожа изтънява и се наранява много лесно. Райна разказа за това и се разплака, а останалите участници не прикриваха ужаса си.

"Не знам как се случи, но в един момент си казах, че ще ям, ще ям всичко. Явно съм се вкопчила за идеята да живея, за идеята, че не ми се мре. Убедих се, че храната дава не само живот, но ти дава и настроение, чувство, много неща", коментира Райна.

Днес тя има връзка с нов мъж, когото показа наскоро и с когото смени Рахал. Новият е по-млад от Башар и определено по-атрактивен.