Запознати издават, че ралица Паскалева, която стана майка на втора рожба, е изкарала доста тежко последния етап от бременността си. поради тази причина изгубила пъргавината си и била тромава като мечка, предвид, че качила повече от 10 кг. след снимките на риалитито.

 

Ралица Паскалева с личен шофьор (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

 

Именно заради наедрелия си корем, актрисата избягвала да сяда зад волана и използвала услугите на личен шофьор. В края на миналата седмица тя била забелязана на шопинг в един от столичните молове, докъдето била закарана от личния й шофьор с джипа й „Ауди“.

 

Ралица Паскалева с личен шофьор (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

 

След като звездата обикаляла бутиците в рамките на половин час, се върнала при возилото с чанта, върху която било отпечатано логото на китайски бранд. След като прибрала покупките си в багажника, Ралица се върнала обратно, за да разгледа шоурума за масажни кресла. Компания й правела нейна приятелка, която през цялото време пускала пиперливи шеги и по разбираеми причини те рядко пораждали усмивка на лицето на екранната д-р Стилянова от „Откраднат живот“.

 

Ралица Паскалева с личен шофьор (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

 

За шопинг тура, половинката на волейболиста Теодор Салпаров се била пременила в тъмно син костюм от две части. Сърдития си поглед пък криела зад слънчеви очила на световноизвестен бранд.

Източник: Уикенд