Оказва се, че до раздялата между шампиона на „Игри на волята“ Иван Рълев и Дени, е разгулната й същност.

 

След финала на шоуто Рълев призна, че са станали интимни с Велкова, но пък побърза да уточни, че наскоро всичко помежду им е приключило. Той обаче не даде повече подробности за раздялата им.

 

Запознати обаче издават, че първата криза помежду им възникнала навръх рождения ден на Рълев, когато направил шумен купон в столично заведение по този повод, на който поканил и останалите участници от „Игрите“. Уви в малките часове празничното му настроение било помрачено, след като видял с очите си как изгората му се натиска и целува пияна до козирката по кьошетата с Мартин Елвиса.

 

Рълев натирил Дени след нейно пиянско цуни-гуни с Мартин Елвиса

Както вече стана ясно бившият на Емануела беше любовник на Дени във втората фаза на риалитито, но след като той премина в племето на „Гладиаторите“, красавицата на „Старейшините“ изведнъж охладня към него, а в последните епизоди се умилкваше около Иван.

 

Очевидци разкриват, че Рълев не можел да повярва на очите си, че любимата му се мляска с друг. Последвал жесток скандал, но малко по-късно напрежението утихнало и шампионът й простил. След като по Нова тв бе излъчен и последният епизод от риалитито, бе направен банкет на звездите на продукцията, където победителят отново спипа Дени да се натиска с Мартин под влиянието на огромни количества спиртни напитки. Това вече преляло чашата му на търпение и той сложил край на връзката си с ненаситната щерка на устатата брокерка Виолета Стайкова.

 

Още преди време стана ясно, че Денислава Велкова се е утвърдила като развратница №1 в петия сезон на „Игри на волята“. По време на състезанието за голямата награда, тя била обладана от още трима участници в предаването. Най-напред през нея минал пловдивският манекен Благо Мастагарков, който любил по тъмно палавницата на „Старейшините“ в храстите край Дивата река. На по-късен етап, Дени се озовала на клона на Мартин Елвиса и седмици наред двамата разменяли нежности, а накрая кацнала и на клона на Иван Рълев.

Източник: Уикенд