Една от сериозните водещи на ефира на националната медия Жени Марчева, която вече доста години е сред най-гледаните и разпознаваеми журналисти се оказва влюбена.

След като преди две години бракът й приключи, общо 20 години съвместен живот и най-изненадващо Жени обявява, че се е развела. Но скоро след това я очаква нова изненада, запознанство, предложение, дори годеж, заради новия пръстен, който водещата носи. Мнозина споделят, че е във връзка със сериозен мъж, двамата са много щастливи, макар подробности самата Жени да не иска да разгласява излишно. 

Жени се раздели с бившия си Мартин, след 20 години брак и две дъщери. Двамата бяха заедно още като студенти, но се сдобиха с деца години по-късно. 

Приближени казват, че сега водещата се чувства влюбена и ако не го е планирана, то поне е много щастлива. През годините около нея и личния й живот също е имало слухове, коментари, но нищо ясно и категорично, сега обаче, тя не крие новата връзка, но иска да не е под светлините на прожекторите. 

Жени има опит в бранша, опитен журналист и човек с житейски опит, затова е ясно, че ще умее да избегне неудобни въпроси за връзката си.