Димитър Рачков е силно наранен и непреклонен в решението си!

Димитър Рачков е силно разстроен. Комикът и водещ на "Господари на ефира", чиято усмивка не слиза от лицето, днес е посърнал. Актьорът е силно наранен и то не от някоя жълта медия или от непознат, а от собствения си брат Петър. Последният наскоро бе хванат в далавери с фалшиви пари.

Това не е единствения път, в който Петър има проблеми с правосъдието, но е последният, в който Рачков ще си закрие очите и да му прости. Половинката на чаровната Мария Игнатова взе категорично решение и макар и с огромна болка, се отказа от брат си. Официално!

[caption id="attachment_308563" align="alignright" width="300"]Рачков послуша Мария - отказа се от проваления си брат измамник Рачков послуша Мария - отказа се от проваления си брат измамник[/caption]

Рачков заявил пред близките и приятелите си, че за него Петър вече не съществува и той вдига ръце от него окончателно. За решението му е повлияла и самата Мария Игнатова, която казала на Рачков, че не може да си разреши някой да петни името, което е градил с толкова усилия, пък дори и това да е родният му брат.

"Веднъж да те свържат сериозно с престъпник и с кариерата ти е свършено. А Рачков няма никаква вина за делата на Петър. Всички знаем колко предпазливи са телевизиите, еле пък водещите като Нова телевизия. Само да решат, че някой от служителите им може да ги злепостави и да свали рейтинга им, на момента ще му посочат вратата", коментират запознати от столичните медии.

На самия Рачков му било много тежко, че трябва да вземе това решение, но съвестта му била чиста. Защото години наред той опитвал да налее разум в главата на брат си Петър, но последният не искал да чуе. И продължавал да върви по лошия път, който си избрал.

Кой знае, надяват се близки до Рачков - може пък Петър да се освести като загуби подкрепата на брат си и да стане нов човек.