Димитър Рачков посрещна Нова година в компанията на бившата си съпруга – сценаристката и актриса Христина Апостолова и мъжът, който е до нея през последните 15 години – продуцентът Евтим Милошев. Тримата не пропуснаха да позират за снимка с елегантни визии и в празнично настроение. Край новогодишната трапеза се забелязват още Владо Пенев и Марта Вачкова. Прави впечатление, че компанията се черпи с алкохолни напитки и замезва с луканки в уютна домашна обстановка. Така и не става ясно обаче в чий дом е било събирането.

Рачков посрещна Нова година с бившата си жена

Колкото и странно да звучи, тук е моментът да отбележим, че Рачков, бившата му съпруга и Евтим Милошев, са в прекрасни отношения. Бившите съпрузи се грижат заедно за сина си Димитър Рачков – младши, който живее с майка си и актуалния й партньор, както и общия им син Петър. Това никога не е било пречка за споменатите, нито пък повод за напрежение.

Възрастните си помагат всячески дори и в ежедневните ангажименти, свързани с децата.

 

Когато работят заедно също цари пълна хармония. Евтим Милошев и комикът винаги са поддържали добри отношения и комуникация, помагат си и в задачите. Рачков например често пъти взима двете момчета от френския лицей, където учат, а синът на бившата му жена и продуцентът често пъти гостува в дома му. Комикът се е грижил за двете момчета и за по-дълго време – Димитър и Петър изкараха при него лятото на 2021 г., когато Христина и Милошев снимаха шестия сезон на „Сървайвър“ на Филипините.

Източник: Уикенд