Димитър Рачков от много години иска да има още едно дете, но все не му се получава. Първо Мария Игнатова отказваше, а сега същото е напът да стори и Анита Димитрова.

Младата блондинка искаше да роди от Рачков до момента, в който не поиска да стане актриса. Тя е решена да се запише в НАТФИЗ и да започне да гради актьорска кариера, подобно на своя любим.

Затова по всяка вероятност за момента Анита ще отложи забременяването от Рачков, което ще е огромен удар за него. Бургазлията наскоро навърши 50 г. и няма никакво време за губене, ако иска да се поздрави с още една рожба.

Припомняме, че комикът има един син от настоящата съпруга на продуцента Евтим Милошев. Мечтата му обаче е да си има и дъщеричка.

Според слуховете Рачков убеждавал Анита да изчака с актьорството целенасочено, за да я забремени и на практика да я принуди да имат дете. Тя обаче била с тежък характер и като си поставяла нещо за цел, го преследвала.

Така например блондинката немалко години преследваше идеята да има богат и известен мъж и я осъществи. Затова участва и в няколко видеоклипа на „Пайнер”, където се запозна с Рачков. Преди това пък се включи в битката за Мис Плеймейт, само и само някой да я забележи, но тогава спечели Нора Недкова.