Герасим Георгиев - Геро е на нож с Димитър Рачков. Това все по-упорито разнасят из коридорите на медията като близки до Маги Халваджиян шушукат, че Геро отказва да работи повече с Митето.

Доказателство за това негово евентуално решение е, че Геро отиде на интервю в конкурентната телевизия Би Ти Ви - нещо, което никога преди не е правил. Особено като има договорни отношения с арменеца и с Нова ТВ.

Рачков обаче бил причина за гнева на иначе добродушния и търпелив Герасим, на когото му дошло до гуша от две неща - от лиготиите и огромното самочувствие на Митко, както и от постоянното лансиране и предпочитания на Магърдич към него.

"Рачков дори взима повече пари от Маги, отколкото Геро, което е напълно недопустимо. Отношението към него е като към вътрешен човек, а всички други да го "д@хат". Дори Зуека се появи в Би Ти Ви, за да подкрепи Геро в интервюто, което ясно показа, че и той е бил пренебрегван години наред заради Рачков", коментират източниците.

Зрителите отдавна недоволстват и се гневят на простащините на Митето, които той все по-свободно ръси в ефир, при това в най-гледаното време. А на всичко отгоре се държи така, все едно е кралят на ефира.

"Ами като има кой да го поощрява, така ще е. Халваджиян е виновен колкото него, ако не и повече", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com