Не просто бесен, а разпенен от гняв е шеф Ангелов, заради публичната гавра и обида, на които бе подложен. И то не от друг, а от чешита Емо Каменов - Къртицата, който опитва да трупа слава на гърба на известните личности в своя подкаст.

След като премина през "Ергенът" като хала и "отнесе главите" и на Алек Младенов, и на момите, които нарече магаре и магарици, Къртицата премина на "Хелс Китчън". Вместо да обсъжда кулинарните умения на участниците обаче, той се заяде директно с Виктор Ангелов и го нарече едва ли не "извратеняк".

Емо Къртицата заяви публично, че видиш ли, шеф Ангелов имал сексуални мераци към странно изглеждащата Симона (Мони Бонбони) и искал да я "опъне".

"Ама и той все такива си ги подбира, за да "олаби жилата" - хем са грозновати, хем са тъпи, хем са по на 20 години. Дърт козел лющи млада коза, идеално, а?! Ей на, миналата година докара онова малоумно недоразумение Цвети от Враца, сигурно и нея я е изплющял. Те като са прости и не му се дърпат много, а пък той ги държи до последно в шоуто", коментира Къртицата.

Близки до Виктор Ангелов обаче са категорични, че като нищо може да заведе дело на последния, за обида и клевета.

Източник: Crimesbg.com