Момата с най-пищния бюст сред Амазонките се оказа, че също е сгазила  правилата на „Игри на волята”. Ива Георгиева се възползвала от тайно внесения от Ситнилска телефон и се свързала с майка си.

Публиката скочи на "Игри на волята": Какво е това интригантско предаване? (Зрителите негодуват, че шоуто се превърна в Биг Брадър)

На въпроса на водещите има ли някой близък човек, на когото телефона му завършва на 0510 тя си призна, че това е номера на майка й. Разбра се, че двете дружки, които споделяли една спалня в Резиденцията завъртели ключа на стаята си, а това е категорично забранено на участниците.

Публиката скочи на "Игри на волята": Какво е това интригантско предаване? (Зрителите негодуват, че шоуто се превърна в Биг Брадър) - Снимка 2

За назидание Ива бе наказана да напусне Амазонките и да отиде при Изгубените, където ще трябва отново да се пребори да се върне в племето си. Така съдбата й ще бъде решена от Виолета и от щерката на Краси Дунев.

Публиката скочи на "Игри на волята": Какво е това интригантско предаване? (Зрителите негодуват, че шоуто се превърна в Биг Брадър) - Снимка 3

Само, че на зрителите не им допаднаха тези непрекъснати врътки в „Игрите” и промяната на правилата в движение и скочиха на продукцията: „Само продукцията може да забърка такава интрига. А водещите са инструктирани да наливат допълнително масло в огъня. Форматът вече е достатъчно опорочен, всъщност ситуацията все повече започва да прилича на сеир.Явно главният виновник е Нико Тупарев и сценаристите,  които явно се мъчат да върнат на екран „Биг Брадър”.”, а фенка на „Игрите” добавя: „Съгласна съм, че историята стана много сълзлива, но не беше редно Ситнилска да я изгонят, а Ива да остане в предаването , да се прави на света вода ненапита.”, „От продукцията са знаели още от самото начало за храната и телефона, но си траеха и използваха момента да вдигнат рейтинга на шоуто и да взривят коментарите!”

Източник: Фейсбук