Да открие шоуто снощи се падна честта на Александра Борисова която е протеже на Мария Илиева и близка до майка й. Двете дами и менторката й и участничката бяха  дотегнали на публиката с опитите си да ги излъжат, че не са познати и че нямат обща история преди „Гласът на България”.

Публиката изгони връзкарката Съни от „Гласът” на крачка от финала (На зрителите  им писна от цирка на Мария Илиева и протежето й)

Съни бе обявена за изключителен музикален талант, но зрителите коментират, че на фона на другите участници пеенето й не е нищо особено.

Снощи кюстендилката се анонсира с думите:”Преди подчертавах, че работя за Камен Донев, а сега той се фука, че работи с мен!”. Само, че амбцираното момиче пропусна да сподели, че не актьорът я тика в музикалния формат, а менторката й Мария.Но не спря до тук и продължи с хвалбите: „Тази година аз съм музикалния хамлеон на „Гласът”!” и продължи да се самоизтъква като напомни, че първо е пяла американски блус, после  фолклорна песен и предния път непознато неаполитанско парче.

Публиката изгони връзкарката Съни от „Гласът” на крачка от финала (На зрителите  им писна от цирка на Мария Илиева и протежето й) - Снимка 2

Нахъсана до краен предел от Мария Илиева Съни обаче снощи не успя да грабне публиката с изпълнението си на Mamma Knows Best . Дали  песента не бе добре подбрана, но гласът й не можа да изпъкне в парчето, но и облеклото й не се хареса на публиката. Затова прехвалената Съни бе изхвърлена безславно от финалите в „Гласът на България”и за нея шоуто свърши.

Източник: хотнюз