Тя беше поредната му "голяма любов", но май това сме го чували и преди. Всъщност Благой Георгиев говореше същото и за бившата си вече съпруга Полина Спасова. "Тя е жената. Тя е истинската любов. Тази, която не бях срещал, но в мига, в който те връхлети, я разпознаваш..." Думи, думи, думи, но празни.

Същите думи редеше година по-късно футболистът и за щерката на рапъра Ванко 1, а Ивана, понеже е млада, му се върза на глупостите. За щастие обаче тя прояви разум и тегли чертата на псевдо връзката им месеци по-късно.

Днес Ивана публично призна, че наистина е разделена с Благой Георгиев и не иска да си спомня, нито да говори за него. Очевидно е, че девойката не се опитва да лицемери и да обяснява как двамата ще си останат "приятели" - клише, което използват голяма част от известните личност у нас.

"Не сме приятели с Благой, няма и да бъдем. Истината е, че не сме заедно и че той е минало за мен. Затворила съм не само страницата, затворила съм книгата и го направих с напълно ясно съзнание и желание. Това е, което мога да кажа за нас и повече не смятам да повдигам темата", каза за първи път Ивана.

Към момента профилът й в мрежата е "замразен" и от доста време не е публикувала нищо. За разлика от Благо, който напук пуска фотоси и се хили като ряпа - както обикновено.

Източник: Crimesbg.com