Доскоро тя носеше фамилията Аделина Солтарийска и бе съпруга на Борис Солтарийски, известен повече като певецът на Слави Трифонов. Истина е, че Боцко така и не успя да излезе от сянката на Дългия и ако не е Слави, ще трябва да си търси работа извън музиката...

За щастие той още се подвизава в телевизията на шоумена и в Ку-ку бенд, което му осигурява участия и пари. Именно те обаче са част от причините за развода му с Аделина Солтарийска, която вече е омъжена за друг и живее в Америка.

За пръв път Аделина проговори и разкри, че е много благодарна на Борис затова, че е позволил дъщеря им да живее толкова далече от него. "Това беше много благородно от негова страна и аз му благодаря. Оцени факта, че тук е много по-спокойно и тя ще може да получи по-добро образование и реализация", каза красавицата.

Колкото до развода й, причината никога не била скандали. Двамата с Борис не се карали, а разговаряли нормално като зрели хора. В един момент осъзнали, че просто са различни, искат различни неща и не са един за друг. А и химията отдавна била изчезнала.

Аделина не разкрива обаче нищо за новия си мъж, освен, че е много галантен, добър и грижовен. Не издава и дали ще имат общо дете, но това ще оставим на времето.

Източник: Crimesbg.com