Доста грозна е била раздялата на Анелия и Любомир Захаринов, което личи по отношението на певицата. Много двойки са се разделяли, но къде искрено, къде фалшиво, са си пожелавали щастие и са се клели, че видиш ли, остават приятели...

Е, при Анелия и Любо това не важи. Чалга дивата дори не може да си изкриви душата, за да смънка нещо лицемерно, колкото да спре клюките и одумките. А и явно не я вълнуват, защото е силно наранена от Захаринов, когото обожаваше. Стана ясно обаче, че докато тя го е обичала и му е вярвала, той си е развявал... не, не байрака, а онова по-долу.

"На този етап от живота и развитието си, искам моногамен, силен, верен и обичащ мъж, а не леке, което тича след всяка фуста. Комплексар, който не може да устиска и да си държи панталоните закопчани. Не ми трябват такива хора. Аз съм честна, директна и пряма в отношенията си, затова изисквам същото от отсрещния. И не ме вълнува дали мъжът е красив външно. Може да не е толкова хубав, но да е стабилен мъжкар, на когото можеш да се довериш и да вървите двамата в една посока", заяви Анелия.

С което удари звучен шамар на Захаринов, който... да си признаем, хич пък не е толкова хубав.

Източник: Crimesbg.com