Мнозина се скъсаха да възхваляват връзката на Андреа и Емре Йозмен като упорито се говореше дори за сватба... Разбира се, хората с малко повечко логика изобщо не вярваха на това - нашата залязла чалгарка с красив актьор, който е сред най-желаните мъже в Турция?! Стига бе, верно ли?!

Дали Йозмен изобщо е "топнал чушката" в Андреа, която гарантирано му е пуснала ако я е пожелал, е отделен въпрос. Важното е, че изобщо не връзвахме този мъж с наша Теодора (името й по лична карта), чиито смисъл на живота е да се разкрачи в Онли фенс...

Е, така и стана. Самата Андреа призна, че е сингъл и необвързана. Направи го преди ден, в разговор с последователи в нета, които я питаха за любовния й живот.

"Сингъл съм, вече съм необвързана, но продължавам да вярвам в любовта", категорично и ясно заяви певачката. Знаем, че тя се пусна на Йозмен по време на общата им работа по нейно видео, като го направи основно, за да отмъсти на Кубрат Пулев, че я заряза след 13 години любов.

Ако Андреа продължи да се държи така обаче и да отказва да приеме, че Кобрата не само е с друга, на която направи моментално две деца, но и че иска да е с нея, няма да й провърви с мъжете. "Кой ще е този откачалник, който да я хареса и да я поиска, та тя трябва да се промени коренно, защото се държи неадекватно", коментират и близки до певицата.

Източник: Crimesbg.com