Чалга певицата Лидия явно ще се окаже от кротките и "сгодни" женички, които търпят грубостите и настроенията на половинките си. Но ако някои го правят за финансова изгода, защото чакат от въпросния да ги издържа, то тя го прави от глупост.

На всички е ясно, че рапърът Атанас Колев пари няма, тоест не е богаташ. Даже е твърде възможно покрай участията си, Лидия да си докарва повече от него, но... продължава да понася стоически обидите му.

Публичен скандал! Атанас Колев крещи на Лидия: К**ва ли си, че се държиш като такава?! (+ СНИМКИ)

Преди дни избухнал скандал на улицата във Варна, а свидетели в потрес осъзнали, че крещящите "влюбени" са именно рапърът и чалгарката. По-правилно ще е да кажем, че той е крещял, а тя се опитвала да го успокои. Причината била имиджа на Лидия и явно начинът, по който се облича и държи, защото Колев й викал бесен: "Ти к**ва ли си, че ми се държиш като такава?! Всичко ли трябва да ти се види? Ами тръгни г@ла, давай! Хайде, още тук си сваляй дрехите", разказват потресените източници.

Наско Колев видимо не сдържал гнева си, а Лидия била пред плач от обида. Не знаем за какво точно й се кара рапърът, но коледните й снимки са наистина доста разхвърляни и нямат много общо с празника. Лидия е само по оскъдно потниче, а полата й е толкова къса, че все едно е по гащи.

Може би това е накарало Колев да ревнува , но той отлично знае какво работи гаджето му и че не може да се носи като мома от миналия век.

Източник: Crimesbg.com