Помогнете му! Благой Георгиев има спешна нужда от психиатрична помощ - все по-масово това зоват потребители в нета, а още повече днес, когато манията на футболиста по жените удари всички тавани! Гарантирано!

Дни, броени дни, след като показа, че е във връзка с колежката си от "Сървайвър" - Мария Обрейкова, а тя, милата, така си повярва, че не спира да пуска фотоси от купоните им заедно, Джизъса отпраши за Пловдив. Където го чака новата "дама на сърцето му".

Психиатрична помощ за Благой Георгиев! Дни след връзката си с Мария Обрайкова, вижте го с коя излиза от хотел! (СНИМКИ)

Е, няма да повярвате коя е тя! Благой Георгиев бе спипан да излиза от хотел с щерката на рапъра Ванко 1, по която запознати разкриха, че е хлътнал до ушите. Ивана Главчева, която си е топ мацка, завъртяла главата на наш Благойчо като двамата се запознали на едно от посещенията му в клиниката на Ванко 1 - знаем, че рапърът отвори дентална клиника, а Георгиев е маниак на тема чене.

Истината е, че ако Ивана Главчева реши да му върже наистина, не само за ден-два, то работата на Мария Обрейкова е спукана, прогнозират запознати. Джизъса със сигурност ще избере пловдивчанката, макар че и с нея няма да е форевър, той просто не ги умее тези неща.

"Благой винаги е бил женкар, но явно с годините манията му се усилва, което не е на добре. Ако беше в чужбина, досега да са го придумали да иде да се лекува. Доказано е, че това не е просто нагон, а си е психично заболяване, от което и самият Майкъл Дългас се е лекувал", коментират запознати.