Фики изненада с весело клипче в социалните мрежи, което бързо провокира реакции у феновете му. Фики и брат му Емрах, се снимат как пеят дует част от песен, която звучи така - Любовта е гадно нещо. Братята са весели и усмихнати, но не издават нищо повече, освен този припев - Любовта е много гадно нещо.

Мнозина, обаче се чудят дали това ще стане припев на нова песен. Наскоро Фики създаде хубав хит - Чупки в кръста, парчето лесно се наложи и се хареса. Сега дали няма да има дует между Фики и Емрах, който да е свързан с Любовта. Фики казва, че на маса, мнозина обичат такива парчета, по-танцувални, каквото е последното му наскоро.

Фики Стораро често е доста пестелив откъм лична информация, има семейство и не споделя детайли около отношенията им, обича децата си и явно е успял да излезе от сянката на баща си Тони Стораро.

Брат му Емрах не е толкова познат на публиката, но дали и той се насочва към шоубизнеса или е само спонтанна изява из социалните мрежи, още не знаем. Обаче множеството фенове на таланта на Фики определено очакват музиаклни проекти от него и се надяват да бъде нещо ново и различно, предричат му дълга кариера. 

Фики често участва и в различни риалити формати, успява да се справи лесно и с негативните коментари, които е срещал, от времето, когато пееше зле на английски, дори през клюките по негов адрес. Минава с усмивка и успява да избегне скандалите в бранша.