Карен Хатчатрян го раздава като много заможен мъж, но така и не се знае откъде са парите му. Златка Райкова се хвана с него заради скъпите почивки и бижута, защото жена като нея само това я интересува, но но се знае докога ще ги има тези пари арменецът, защото официално той няма как да ги е изкарал.

Има слухове, че Карен произхожда от богат род, който има милиони. Ако е така, защо ще му трябва да се занимава с „черно тото“. Преди време той се забърка в скандал и се разбра, че е участвал в далавери в тениса.

Подобно на тенис кариерата му, и тотото му се провали, но все пак може да е заделил някой друг милион от незаконна дейност. Физиономията му говори „измамник“, но Злати такива си ги харесва, защото тя самата няма нито морал, нито ценности.

Карен има официално регистрирана фирма, която обявява печалба от около 2-3 хил. лв. на месец. Наскоро обаче той похарчи 1 млн. лв. за два автомобила, единият от които подари на плеймейтката.

Как човек, който печели по 3 бона не месец, може да си позволи да пръска милиони за коли и почивки в Дубай, Малдивите и къде ли още не, остава загадка. По всичко личи, че или е фалшив богаташ, или се е забъркал в незаконни схеми. И в двата случая не е за хвалене.

Златка попадна от един търтей на друг. Благой Георгиев след футбола не си мърдаше пръста и беше затънал в дългове. Карен също не ходи на работа. Засега го раздава богаташ, но докога ще може да залъгва иначе немного умната Златка Райкова?!

Източник: Уикенд