Готвачката Божана Кацарова, с всичките й претенции да е нещо "голямо", се оказа единствено най-голямото разочарование и най-мразеният участник в Сървайвър. Бо показа характерчето си още в Мастършеф, а после и във Вип Брадър, но сега се разпищоли официално. И накара зрителите да пият "Деган" против повръщане.

Работата е там, че Кацарова стигна толкова ниско, че да се разг@лва и да си показва задницата, при това не отдалеч, а като я залепи буквално в обектива на камерата. Потребителите я направиха на нищо в мрежата и я нарекоха "боклук".

Противно е: Божана Кацарова си навря разг@ления ... в очите на зрителите! (Попиляха я - СНИМКИ)

"Противно е това, което показваш всеки път, ти си противна. Мръсна, нагла, груба, проста и пълен простак. Селянка, която цял живот е доила кравите, ще е по-голяма дама от теб. Да не би да си мъж и да си минала операция за промяна на пола?! Иначе тази показна ганьовщина няма как да си я обясним", попиляха я зрителите на риалити формата.

Хората са отвратени от езика на Божана, който става все по-откровено вулгарен и циничен, а някои се обърнаха директно към продуцентите на предаването и настояха да прекратят излъчването на тези простотии, защото ги гледат и тийнейджъри.

"На това ли ще се учат, от тази ли?! Боже опази! Тая ако ми е в къщата, ще я смеля от бой, та да се научи, но май и това не помага, че е дърта вече", коментират в нета.