Откакто новината за развода на Джизъса и Полина Спасова стана факт, нещата бяха представени така, все едно за всички любовни неудачи на велинградчанката е виновен Благой Георгиев. Самата тя подклаждаше слуховете като не спря да тръби как футболистът не бил нежен, не знаел що е романтика, не бил грижовен и бля, бля...

Ще си каже човек - е, сбъркало момичето, нормално. Млада е, ще си намери подходящ, вече има опит и поне знае какво не иска. Да, ама друг път! Новият на Полинка се оказа същата "бира", че може би и по-зле. Става дума за не особено известен (да не кажем никак) чалгаджия на име Андон.

Простотията си е простотия, но Джизъса й виновен: Не е за вярване на кого се пусна Полина Спасова! (СНИМКИ)

Андончо е младок, който видимо е решил да си прави пиар и да се прочуе покрай интереса на Полито към него - сега му е паднало. Пита се обаче какво търси и на какво се надява тя?!

Простотията си е простотия, но Джизъса й виновен: Не е за вярване на кого се пусна Полина Спасова! (СНИМКИ) - Снимка 2

Спасова пусна снимки в нета, на които двамата с чалгаря са в автомобил, застанали плътно един до друг, а очичките на мацката искрят - явно е хлътнала.

Разбира се, погледът на Андон е напълно различен и в него не долавяме грам чувство, различно от обикновената показност. "Ех, забърсах бившата на Благо Джизъса, сега всички ще ме научат" - мечтае си най-вероятно певецът.

А как ще се развият отношенията им, е повече от предвидимо.