Хубава е работата, казват, ама... сиганка. Та така и Георги от Биг Брадър, който втрещи зрители, а и съквартиранти с огромните и дебели златни ланци по врата си. Оказа се обаче, че това не е било просто някакъв търсен ефект за влизането в Къщата, а ежедневие за Гошо и родата му.

Семейството на мургавия Георги имало такава традиция - всеки негов член да носи злато от 100 бона по себе си. Най-често това са огромни и тежки ланци, окачени по няколко един върху друг, но и гривни, пръстени, абе... чудо.

Сваляли ги само на плажа, за да не изгорят на тях, а и като са сред много народ, за да не им ги откраднат.

Това, че Георги и родата му не знаят що е кич и нямат грам чувство за вкус и мярка, е ясно. Потребители обаче питат това ли са хората, които трябва да бъдат показвани в национален ефир и на какво ще възпитат младото поколение.

"И без това простотията е навсякъде около нас, дайте да я направим още по-голяма... Категорично е доказано, че у нас медии и политици целят нарочно да опростачат народа, но има и читави умни хора, които ще си останат такива, въпреки цялата сволоч", гневят се хората.

А, за да покаже нещо хубаво и морално в себе си, Георги все пак заяви позиция - един мъж не трябва да губи жената на живота си, заради жената на вечерта. Е, тук браво!

Източник: Crimesbg.com