Мис Кариби за енти път показа, че в главата няма нищо!

Самопровъзгласилата се за Мис Кариби ромка Пенка, за енти път доказа, че между ушите й няма нищо. Или поне не мозък. Скандалната участничка в Биг Брадър ол Старс обеща да завърши образованието си, след като излезе от формата, та ако не друго, то поне да грабне диплома за 8-ми клас.

Тя обаче няма и завършен 4-ти, така че първо трябваше да пребори него. И какво мислите се случило?! "Умницата" решила, че уроците за четвъртокласници са твърде сложни за нейния акъл, затова опитала да подкупи учителите като им бутнала по няколко банкноти, за да се почерпят.

penaСамата Пенка наскоро признала пред компанията си какво е направила и дори била бясна, че нахранила даскалите, а те не й "пуснали" едно завършване на четвърти клас.

Какво ли ще предприеме ромката, докато "успешно" покори основното си образование, не е ясно. Ясно е само, че подкуп в какъвто и да е вид, е напълно незаконен и наша Пена подлежи на сериозно наказание и дори съд.

А застанеш ли пред съдията, това дали си от "Кариби" или от махалата, не играе никаква, ама никаква роля, хилят се зевзеци. И дори Мартин Карбовски трудно ще успее да ти помогне.

А в интернет веднага текна нов вид поговорка, гласяща "Просто, по-просто, най-просто,... Пенка!"