Доста години минаха от развода на Николета Лозанова и Валери Божинов, а двамата продължават да се разбират чудесно. Те се грижат взаимно за дъщеря си Никол Божинова, а плеймейтката винаги е казвала, че са запазили приятелството и уважението помежду си.

Надали обаче ще й се понрави това, което сътвори Божигол тези дни, особено, когато е бременна и чака дете от любовта си - Ники Михайлов. Е, да, Валери не се слави с особен интелект и етика, но сега прекали.

Очевидци разказаха, че преди няколко дни той е бил в столичен ресторант с авери, на които, подпийнал, е разказвал за с*ксуалните си подвизи с НиЛо, докато още са били заедно. Божинов си спомнил как го направили в самолет, докато чакали и още бил празен, понеже летели в бизнес класата.

"Имахме три часа да губим време и играхме на игри, ровихме из нета, говорихме си, но по едно време ми доскуча и й викам - дай да го направим тук. Поисках едно одеяло и възглавница от стюардесата и й казах, че ще поспим, а ние с Николета започнахме да се таковаме под одеялото.

Тя беше доста притеснена и я беше срам като само ме питаше дали одеялото не се е разместило, а аз й казах да се успокои. В крайна сметка си свършихме работата, а и тя беше с удобни дрешки - къса поличка", радва се на спомените си Валери Божинов.

Източник: Crimesbg.com