"Черешката на тортата" разбуни духовете снощи, а мрежата се изпълни с коментари на бесни зрители, които скочиха на певицата Мона. Младата изпълнителка, никому неизвестна, както я определиха потребителите, се държа отвратително с доказаната ни актриса Мария Статулова.

Всички участници, абсолютно всички, дадоха по десет точки на Мария, с изключение на Мона, която прояви капризи до небесата. Тя се захвана с това, че Статулова не е предвидила специално веган основно ястие за нея и затова я наказа като й даде супер минималната оценка от 5 точки. Така Статулова събра само 35 и явно ще отпадне от битката за първото място, макар да се представи отлично.

"Ами какво, аз не се почувствах специална в къщата й. Нямаше нищо, което да е направено само за мен и трябваше да се задоволя със салатата и разядките", обясняваше пред камерите претенциозната Мона, за която обаче актрисата бе направила веган десерт.

Дори Явор Бахаров и Виктория Капитонова, които се водят заядливци, не намериха кусури на Статулова, само Мона показа просташко отношение - защо, само тя си знае. А и предишните вечери пак не бяха изцяло съобразени с веганството, но тогава не направи проблем.

"Злобна и проста селска пръчка. Тая ако е певица и то известна, България и монархия", коментират в нета.