Бива простащина и злоба (които показват само лична неудовлетвореност обаче), но толкова не бива. Малкият син на фамилията Стораро - Емрах Стораро изложи всичките си близки, показвайки за енти път какъв тъпанар е. Какво друго можеш да кажеш за човек, който ще обижда публично други хора, още повече свои колеги?!

Скандалът е пресен и разбуни духовете в чалга средите. Емрахчо, който вече е член на новото приложение към Инстаграм - "Треадс", излезе в него с пост, който си е направо за съд.

Емрах заяви, че колегите му Азис, Галин и Меди са - цитираме "п**ераси". Толкова!... Нито обяснение защо пише тези обиди, нито някаква "предистория", която да го е провокирала и да ги обвинява в нещо. Не. Просто това и точка.

Ясно е на какво направиха Емрах потребителите и фенове на горепосочените трима - на нищо. Но най-големият шамар за него е, че баща му Тони Стораро е бесен и директно се заканил: "Ще те смачкам!". Със сигурност той ще вземе мерки и дори може да резне финансово синчето си, докато му дойде умът.

И явно точно така е станало, защото Емрах пусна извинение и смотолеви, че уж някой му бил хакнал профила и пишел вместо него. Айде бе, верно ли?!

Източник: Crimesbg.com