Да прощавате, но грамотността е признак на ум, интелект и ако щеш - на самоуважение. И нямаме предвид, че трябва винаги да си перфектен и да не "изядеш" една запетая в бързането, което е нормално. Ненормално е обаче да не можеш да пишеш. Да не знаеш как се пишат думи, които са изучавани в трети клас и да си грамотна, колкото циганка...

Е, такава се оказа Цвети на Криско, както наричат бившата стюардеса Цветелина Петрова. Мацката, която не спира да си придава фасони, показва отчайваща неграмотност и то не за първи път. Проста на галош да беше Цветито, пак можеше да понаучи нещичко, коментират в нета. Тя обаче явно не ще, да не си затормози мозъчните гънки.

Преди ден Петрова се изцвъка в мрежата за нещо, което имало 1200 калории. Само че в нейния пост, лично сътворен от ръчичката й, пишеше "1200 калорий". Множествено число да завършва на "й"?!? Ти сериозно ли бе, Цвети?!

Добре ще е ако Криско обърне внимание на благоверната си по този въпрос и й препоръча да прочете малко учебници по български език за основното училище, пък и да хване някоя и друга книжка. Евентуално, само евентуално, в главата й може да се появят и мисли, различни от тези за филърите и екстеншъните.

Източник: Crimesbg.com