Петко Димитров бесен на младата си съпруга Яна Акимова - Димитрова!

Звездното семейство на Петко Димитров и Яна Акимова, по настоящем Яна Димитрова, преживява първия си сериозен разрив. Целувките и любовта, демонстрирани така щедро от тях след раждането на сина им Доменик, към днешна дата са заменени от сърдити погледи и хапливи реплики. Това разкриха приятели на клубния бизнесмен.

Всичко тръгнало от момента, в който Петко Димитров казал на Яна, че трябва да замине спешно по работа в Китай. Припомняме, че заради бизнес пътуването си, той дори отложи участието си в шоуто "И аз го мога" и беше заместен от сървайвъра Ники Мартинов.

[caption id="attachment_339218" align="alignright" width="300"]Петко Димитров Петко Димитров наистина бесен на задушаващата го от доста време Яна[/caption]

За изненада на Петко обаче, Яна Димитрова моментално отсякла, че няма да стои сама вкъщи и настояла да замине със съпруга си. А бебето, разбира се, отново било натирено на бабите. "За първи път виждаме Петко наистина ядосан на Яна. Нямаше никакъв смисъл тя да заминава с него за Китай, защото на практика работата си беше само негова. Той очакваше тя да остане с Доменик, както е нормално. Жена му обаче хич не е лек характер - подлуди го", разказват близки до Петко Димитров.

В крайна сметка танцьорката успяла да си уреди среща с няколко известни свои колеги в Китай и направила всичко, само и само да се метне на самолета с мъжа си. "Не е хубава тази работа. Яна от известно време буквално задушава Петко с ревността си и постоянната си мнителност към другите жени. Сякаш той чака само да й види гърба и да хукне. Петко е улегнал мъж, намери я и създаде семейство. Но ако този постоянен контрол и тормоз от нейна страна продължават, накрая наистина ще й тегли "благословиите" и ще си намери друга", убедени са източниците.

По време на престоя си в Китай, Петко Димитров през повечето време го играел сърдит на Яна, защото искал да й покаже, че ролята й на властната съпруга не му се нрави. За разлика от Яна Димитрова, бившата му сериозна половинка Мария Игнатова била коренно различна.

"Между Мария и Яна не може да има никакво сравнение. С Мимито Петко беше далеч по-свободен и щастлив, отколкото е сега. Но уви - всеки със съдбата си", клатят глави аверите му.