Ако нещо е наистина важно в този живот, то е да имаш воля и да не се предаваш за нищо на света. Дори, когато те наричат "дюнер" и ти се присмиват пред цялата ни страна. Тези качества показа за енти път Пам Велидис, превърнала се в любимка на публиката, въпреки наднорменото си тегло.

Промяната е видима: Пищната Пам Велидис вече не е "дюнер"! (Плюс сайз моделът свали 10 кг. - МНОГО СНИМКИ)

С което обаче май е напът да се справи, но не благодарение на липосукции и лиготии за мързеливци, а с труд и постоянство. Да, Пам неведнъж е признавала, че обича да се наслаждава на живота, а това включва и радостта от вкусната храна. За сметка на това обаче тя започна ударно и редовно да тренира, което вече си казва думата.

Промяната е видима: Пищната Пам Велидис вече не е "дюнер"! (Плюс сайз моделът свали 10 кг. - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

След "Ергенът", в който се сблъска с досадни и злобни женици като Габи и Теди, Пам е по-редовна в залата от мнозина други. И вече е свалила десет килограма, което никак не е малко. Тя се смее, че не се е отказала от пиците и шоколада, но гледа да ги изгори с малко пот след това.

Промяната е видима: Пищната Пам Велидис вече не е "дюнер"! (Плюс сайз моделът свали 10 кг. - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

"Не мога и не искам да гладувам и цял живот да съм гладна и дебела. Храната, ласките, целувките, пътешествията... всичко това са дарове от живота и ако ги пропускаме, ще сме нещастни. Няма да го направя. Продължавам да живея с усмивка, но пък спортуването ми хареса и на практика се уверих, че действа", споделя Велидис.