Прокоба тегне над победителите на „Хелс Китчън”
Въпреки че шампионите по готварско изкуство лапват по сто бона, изходът е фалит. Повечето от участниците са печени, врели и кипели дори в световните казани. Мнозина са подготвяли гозби за звезди от световен ранг, както и за посланици. Името на шоуто „Кухнята на Ада” ли е причината, питат се феновете на кулинарното шоу. [caption id="attachment_480540" align="aligncenter" width="300"] Победителите в "Хелкс Китчън" фалират[/caption] По екраните тече четвърти сезон, а чаровният шеф Ангелов е все така взискателен и много нервен, ако не стана така, както той го иска и вижда. Дори и в крясъци и високи изисквания, участниците са влюбени в топ готвача и правят и невъзможното да останат по-дълго в шоуто. Безспорно думите имат огромна сила и вероятно името на предаването е виновно над победителите да тегне такава прокоба, кършат пръсти форумци. Или пък готови пари не се ценят, подхвърлят друга версия в нета. Победителят в първия сезон на „Кухнята на Ада” Дани Спартак наскоро хлопна кепенците на ресторанта, който отвори в столицата. Твърди, че затворил заведението заради омразния Ковид. Със стоте бона награда той си сбъдна мечтата за собствено заведение и отдели част от сумата за образованието на малкия си син. Днес той участва в няколко предавания, вклъчително новия сезон на Хелс Китчън, но вече като шеф. И вече не мисли за друго заведение. Ще предлага храна на улицата, защото така не мисли за персонал, клиенти и заявки. Другият победител Реджеп Бадев също не окряка. Отвори пицария в Пловдив, защото се влюбил в града. Не му била чужда и идеята да го повтори в столицата. Дългогодишен емигрант и ученик в италианската школа, той също фалира. С днешна дата обикаля света и се наслаждава на кулинарните вкусотии в различните страни.
Коментирай