Може да се обръща в гроба Стефан Данаилов

Нищо от наследството му не е останало. Още докато бил жив той разделил имането между биологичния си син от Ирен Кривошиева-Влади, доведения си син Росен Цанков и племенницата си Росица Обрешкова.

Разпродадени са всичките му имоти, както и колите на любимия актьор .Единствено столичното му жилище в "Лозенец" не е продадено.

Софийското жилище вече е собственост на Росен -доведения му син. Той единствен спазил желанието на Стефан Данаилов да не го продава, като наплатил дължимото на Влади. Апартаментът имал сантиментална стойност за Мастера, защото там живял със съпругата си Мери. В него се съхранявали личните му вещи, богатата му библиотека и много творби на изкуството с колекционерска стойност.

Влади Данаилов вече продал любимия му морски апартамент в Приморско. В него баща му падна, счупи тазобедрена става и три месеца по-късно почина.

Влади се отървал и от любимия му автомобил „Мерцедес“, който продал за сто бона. В ръцете на богаташи е и вилата в пловдивското Марково, в която Стефан Данаилов искал да прекара старините си.Но така и не успа да завърши ремонта й.

Ламбо остави много вложения, активи и спестявания на Влади. Той се дипломира като лекар в Америка и твърди, че е вложил всичко, за образованието си и да купи къща за него и съпругата му.