Венета Райкова стана жертва на зла прокоба, идваща още от времето на Вихра Петрова! Красивата блондинка се нуждае спешно от промяна!

Провалът на Венета Райкова през тази година се оказа неслучаен. Ужасяващият рейтинг на "Дневникът на Венета" намери своето обяснение. Върху диванчето, на което стои водещата, преди това е седяла Вихра Петрова, която по едно време се подвизаваше в ТВ7, писа "Уикенд". Предаването на бившата на Иван се провали и диванът е станал като източник на провала, считат някои от телевизията.

[caption id="attachment_339745" align="alignright" width="300"]Зла прокоба гони предаването на Венета Райкова Зла прокоба гони предаването на Венета Райкова[/caption]

"Не е тайна, че не трябва да използваш вещи, които са пропити с лоша енергия. Диванчето в "Дневникът на Венета" мина през много провалени предавания, заради което Венета Райкова ще трябва да си потърси ново, ако не иска да слезе бързо от ефир." - споделя човек от екипа на ТВ7.

Самата тв водеща по принцип е силно суеверна. Тя го сподели многократно в бившето си предване "Горещо", където изгря звездата й. Затова, като научила за проклятието на Вихра, изпаднала в паника. Венета вече е уведомила продуцентите да й търсят нов диван, понеже била убедена, че точно това пречи на предаването й.

Венета Райкова е нямала особено желание да се прехвърля в ТВ7, но от Нова ТВ никой не я потърсил след края на "Голямата уста". Затова жената на Тишо се принудила да приеме предложението на друга телевизия, но новият проект засега е пълен провал. Изследванията показват, че "Дневникът на Венета" не само не е гледано предаване, но и малцина изобщо са чували за него.

Освен Вихра Петрова, диванчето е било ползвано и от сръбската тв водеща Даниела, която помним като бивша съпруга на продуцента Андрей Арнаудов. Нейното предаване също се провали, което е още един знак от съдбата, че чаровницата Венета Райкова трябва да подмени мебелите си, счита Kliuki.bg.