Проклятие, свързано с жените, тегне над Николаос Цитиридис. Това разкри самият той, като сподели, че се чувства прокълнат, щом става дума за интимните му връзки.

Всичките му любови са приключвали драматично, в това число и годежът му преди 20-годишна възраст. По-фрапиращото в случая обаче било, че след като се раздели с жените, те започват връзка с неговите най-близки приятели. И не става въпрос за краткотрайна афера, а сериозни отношения. Някои дори приключили с брак.

„Това е някакво проклятие. На практика аз се оказвам последната грешка в живота на гаджетата си“, с доза насмешка казва Цитиридис.

Лош късмет с жените има и неговият предшественик Слави Трифонов. На 55-годишна възраст той все още няма жена, нито деца. Голямата му любов Мартина Огнянова се омъжи наскоро за най-големият му враг – боксьора Коко Колев. Говори се, че преди това е имал връзка с една от участничките в „Умна и красива“ – Аделина, която обаче го зарязва, за да се омъжи за неговия колега и приятел Борис Солтарийски.

Цитиридис е едва на 28 години и все още има време да се задоми. Освен това, по думите му в момента е в сериозна връзка, чувства се щастлив и нищо чудно скоро да мине под венчилото, разваляйки проклятието.