Камелия явно няма да се омъжи никога, ако се вярва на магиите

Блондинката, която срина "Пайнер" през последната половин година, бе застигната от неприятно проклятие. Говори се, че Камелия е била прокълната от майката на Цветин никога да не се омъжи. Това била и причината двамата толкова години да не сключват брак, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_341319" align="alignright" width="300"]Камелия е жертва на проклятие Камелия е жертва на проклятие[/caption]

"Все нещо се обърква и така и не се женим. Нося годежен пръстен от цели 7 години, а нямаме още брак. Човек би казал, че някой ни е проклел." - споделя с насмешка Камелия.

Всъщност обаче певицата няма повод да се шегува с това, защото зла прокоба тегне над нея от години, поне според слуховете. Припомняме, че Ками има два спонтанни аборта зад гърба си, което се явява нейната най-голяма трагедия в живота.

"Нямам деца и може би никога няма да имам. Установих, че нямам проблем конкретно със забременяването, а със самото износване. Явно обаче не ми е било писано да бъда майка, но го преодолях." - казва Камелия.

Родителите на Цветин нямат особени основания да не харесват Ками, тъй като тя издържа сина им от много години. Все пак обаче те негодували срещу работата на фолк дивата и многобройните й нощни ангажименти. Освен това възрастта на певицата също допринасяла за неприязънта на възрастните хора.

"На нашето момче му трябва порядъчно момиче, което да си стои у дома и да служи на мъжа си. А не жена, която всяка нощ е навън и кой знае какво прави. Но вече нямаме избор, той си избра певица, при това по-възрастна от него." - вайкали се родителите на Цветин.

Те намразили още повече Камелия, когато разбрали, че тя не може да ги дари с така желаното внуче. Именно тогава майката на Цветин решила, че е време двамата да се разделят и синът й да потърси щастието с жена, която може да ражда. Затова тя направила магия на Ками да не се омъжва никога. Дали работи или не, не би могло да се каже с някаква точност, но е факт, че 7 години след годежа още няма сватба. Суеверните хора твърдят, че един годеж, проточил се над 1 година, носи нещастие.