Благо Георгиев вече не е същия

С бившият футболист се случи нещо драстично. Близки до екс ритнитопковеца разкриват, че той се е стопил наполовина. Благо Джизъса винаги е поддържал перфектна фигура, въпреки че футбола вече е отдавна зад гърба му.

„Той е станал като ходещ скелет! Нещо неприятно се случва с него, въпреки че неизменната му усмивка не е изтрита от лицето му“, притесняват се негови авери.

Благо Георгиев не разкривал каква е истинската причина да олекне толкова фрапиращо, като заявявал, че го прави от суета и за здраве. Но дори и най-близките му другари не вярват на неговата версия.

Според мнозина причината се крие във вечните раздори с екс жена му Златка Райкова. Макар че плеймейтката вече е  сгодена за новото си гадже Карен и планират сватба догодина, себелюбивата блондинка не можела да преглътне обидата, нанесена й от Благо. Тя не му прощавала и не спирала да го плюе, че само три месеца след раздялата той мина под венчило с поредната жена.

В добавка Русата Златка,заедно с рускинята Есмер Омерова го нараниха жестоко, като заявиха, че освен мъж, който бързо сменя жените си, той не става и за баща, защото не се грижи за наследниците си.

Друг горещ слух пък гласи, че тъстът му го заплашил, че ако опозори или кръшне на щерка му Полина, нищо добро не го очаква.