Инфлуенсърката Виктория Капитонова се пусна за продажба, определяйки цена от 3 000 лв. за компанията й в срок от 24 часа. В тази сума се включва вечеря, закуска и нощувка в един от най-скъпарските столични хотели. Прави впечатление, че победителката от „Ергенът“ осребрява много добре славата си. напоследък предизвика вълна от коментари покрай тарифите и най-вече за това как се „продава“.

 

Капитонова е помислила и за онези с по-скромни възможности – на тях предлага само брънч срещу скромната сума от 500 лв. В случай, че искате тя да ви бъде ментор за период от 6 месеца, ще трябва да се простите с 10 000 лв.

 

Инфлуенсърката вече успя да се изтъргува на цели 14 момичета в рамките на 48 часа. Те са броили по 6 бона, за да са с нея цял уикенд в топ хотел. Всеки сам може да сметне, че това прави 84 бона за един уикенд. Освен гореспоменатите екстри, в цената е включено и показване на момичетата в мрежата й.

 

Продава ли се Виктория Капитонова?

Разбира се, както Капитонова сама се хвали, наивници не липсват. Пакетите й се харчат като топъл хляб и тя е доста натоварена. До момента обаче няма обратна връзка от ученичките й, които да споделят доколко са усвоили нюха й за печалба от социалните мрежи. Безспорно за голяма част от обществото те си остават скъпоплатени момичета на повикване.

 

За мъжете, помислили си, че в тези пакети са включени и други екстри, Капитонова пояснява, че те са САМО за жени и целта й била не просто да си прекарат известно време заедно, а да привлече вниманието върху профилите им, докато са заедно. Накрая заключава: „Не предлагам нищо за мъже, успокойте се!“. След това признава, че е използвала всички възможни начини за привличане на внимание и вдигане на шум в медийното пространство.

Не пропуска и да благодари на всички за вниманието с признанието, че искрено се е забавлявала.

 

Не може да не отбележим, че профилът й вече се радва на над 150 000 последователи. Дори загатва, че в резултат на големия успех си е купила скъп подарък, но не разкрива какъв е.

За разлика от нея обаче, последователките й затъват в борчове. Тъй като Капитонова предлага курсовете й да се платят на кредит, наивните млади момичета теглят заеми, за да могат да си платят за предлаганите от нея услуги.

 

Очевидно има достатъчно наивни девойки, които вярват, че с курсовете й ще успеят да си хванат богат мъж и да забогатеят, но това не е толкоз лесно. А и хитрушите като нея са малко.

Безспорно рускинята ще бъде запомнена като една от най-скандалните участнички в „Ергенът“, но тя следва принципа, че няма лоша реклама.

Източник: Уикенд