Продължението на култовия латино сериал „Трима братя, три сестри“ най-сетне е закупен от български телевизионен канал и ще бъде излъчена в най-скоро време в родния ефир.

 

В Щатите новите епизоди бяха показани през 2022 година и пожънаха огромен успех, а този факт накара продуцентите да поръчат и още един сезон.

 

Продължението на „Трима братя, три сестри“ най-сетне в България

Продължението на теленовелата "Трима братя, три сестри" е инициирано от Марио Симаро, който има желание да се завърне в ролята на Хуан. Той лично е заплатил на сценариста, за да подготви сюжет, в който събитията се развиват няколко години след първия сезон.

 

Симаро се обърнал към телевизионната станция "Телемундо" с готовия проект и ги убедил, че може да създадат нещо велико, което ще бъде успешно и ще донесе печалби. В продължението на сагата участват пет от шестте звезди от оригиналния сезон от 2003 година.

 

Само Майкъл Браун (Франко) отказва участие поради договор с друга продукция на стрийминг платформата "Амазон". "Трима братя, три сестри" е римейк на сапунката "Тихите води", излъчена в Южна Америка през 90-те години. Теленовелата набра огромна популярност у нас преди 19 години, когато бе излъчена по bTV, последвана от повторения по bTV lady.

Източник: Уикенд