Емилия, съпругата на футболния бос Коко Динев се чуди как да го задържи задълго при себе си Поп фолк певицата Емилия даде луди пари за лицето си

Брачната половинка на шавливия почитател на чалгаджийките Емилия постоянно се пита как дълго и продължително да задържи вниманието му. Тъй като през кревата на Коко Динев преминаха много нейни колежки, а той все още е със широко отворени очи към тях ,Емилия се реши да се подложи на хирургическа операция за разкрасяване, научи HotArena.net.

[caption id="attachment_316546" align="alignright" width="300"]Емилия изненада с нова визия Емилия изненада с нова визия[/caption]

Само и само да премахне всякакви ужасяващи следи на годините от лицето си. Въпреки че е все още на 32 години, родената в Гълъбово поп фолк изпълнителка забелязала в огледалото първите бръчки по фейса си и се ужасила. Бясна, тя решила да опъне лицето си като това на благоверния си, без да достига внушителните му килограми.

Затова певицата приела офертата на пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев. За което изпълнителката на ”Само ти, само аз” се бръкнала за над десет бона. Освен лифтинг на лицето с премахване на бръчки, в цената влизала две нощувки, рум сервиз, превръзки, консумативи и последващи прегледи след интервенцията.

Пайнерката приела офертата на именития доктор след като се консултирала със своите ВИП-дружки, които използвали услугите му. Заради чисто новата си визия половинката на футболния бос Коко Динев отменила участията си за една седмица, разбра Kluiki.bg. Емилия сторила това, за да даде възможност на лицето й след операцията да се възстанови напълно.

След което поп фолк дивата отново напълнила графика си с ангажименти. Според клюката Емилия се надявала не само да впримчи сърцето на палавия си съпруг, който не успявал дълго да задържи ципа си вдигнат, но и на неговата майка.

Публична тайна е, че родителката на Коко Динев никак не долюбвала последната си снаха, а нейна тръпка си оставала предишната му жена, колежката й Анелия. Свекърва й не само таяла топли чувства към Анелия, но и често й се обаждала за съвет, доверяват източници, близки до семейството.