Два месеца, след като Сашо Кадиев обяви официално, че от есента не желае да работи като водещ на предаването „Преди обед“, от bTV са се видели в чудо.

 

Медията все още не е успяла да му открие заместник, който да застане до Деси Стоянова. Поредното спрягано име за мястото му, е това на Дарин Ангелов, но той все още не бил сигурен за позицията.

 

Мъжът на Петя Дикова също точел лиги за работата, но изглежда няма да го огрее.

Идеята Николаос Цитиридис да смени Сашо Кадиев в „Преди обед“ категорично отпаднала, тъй като имало вероятност от новия тв сезон шоуто на гърка отново да зачести, вместо да се излъчва веднъж седмично, както към момента. Затова няма как един и същи човек да е на екран сутрин и вечер.

 

От телевизията категорично отказват мястото на Кадиев да бъде заето от журналист, тъй като им се струва твърде скучно. Предпочитат до Деси Стоянова да седне актьор, но въпросът е кой ще е той. След двумесечни кастинги все още няма напредък в намирането на заместник на Кадиев.

 

Минали много кандидати, но все неподходящи – или били готови на всичко за мястото, но не били популярни, или били популярни, но искали прекалено голямо възнаграждение.

Разбира се няма как шефовете да склонят да дават кой знае каква заплата на човек, който тепърва ще стъпи в студиото и чийто успех в предаването не е гарантиран.

 

Бюджетът бил около 6 бона месечно – пари, които всеки популярен актьор може да изкара за един час на частно парти. В телевизията обаче изисквали да си на работа най-късно в 8:30, а след ефира на обяд не било позволено да тръгваш – оставало се на планьорка. Вечер пък изпращали сценария за следващия ден и водещият трябвало да се готви за него.

Ако съответният актьор е имал представление вечерта, това означава, че работата му трябва да продължи поне още 2 часа – някъде до към нощите, а на сутринта да е свеж за новия ефир.

 

Именно графикът бил сериозен препъни камък за голяма част от театралните звезди.

Поради тази причина предпочитали да продължат да си играят представленията, вместо да се хабят за слава. В последните дни обаче се говори, че Дарин Ангелов е ходил в bTV да се пробва за мястото на Кадиев.

Той има зад гърба си телевизионен опит при Гала. Популярен е, справя се с коментирането на различни теми, зрителите го харесват, което се доказва от добрите му класирания в „Като две капки вода“ и „Маскираният певец“.

Източник: Уикенд