Венета Райкова сподели огромната си болка, която я съсипва!

Лична драма сполетя водещата Венета Райкова, която открито призна болката си и факта, че тя я съсипва. Венета Райкова не знае дали това, което й се случва, се дължи на съдбата, или на чужда намеса чрез черна магия, но не може да търпи нито ден повече.

А истината е, че в живота й отдавна липсва нещо страшно важно за нея - интимната близост със съпруга й Тишо. Стигнала до предела на отчаянието си, Венета Райкова загърби срама и изплака пред колеги от предаването "Горещо", че мъжът й не я е "уважавал" от цели две години. Разбира се, в началото слушателите решили, че това е една от поредните шеги на Венета Райкова и не повярвали. Оказало се обаче, че тя е съвсем сериозна.

[caption id="attachment_315667" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова не може повече да крие болката си![/caption]

"Венета Райкова е в огромна депресия от случващото се между нея и Тишо. Още повече, че проблемът е по-сериозен, отколкото предполагате. Защото двамата с Тишо продължавали да се обичат и да прекарват чудесно времето си заедно. Ласките обаче секнали, което е повече от озадачаващо и стряскащо за нея. Венета не може да си обясни как така хем се обичат, хем живеят като приятелчета или съквартиранти", коментират запознати с болката на Венета Райкова.

Колегите на Венета Райкова споделиха, че липсата на мъжка ласка в началото не се е отразявала толкова очевидно на водещата и дори не й личало. От половин година насам обаче, времето явно й дошло в повечко и тя ставала все по-сприхава и избухлива, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_315668" align="aligncenter" width="220"]Венета Райкова и Тишо ходят заедно по ресторанти и почивки, но дотам! Венета Райкова и Тишо ходят заедно по ресторанти и почивки, но дотам![/caption]

"Понякога се стреми да не обръща внимание и най-вече да не показва нищо пред нас. Друг път обаче не можем да я познаем - пристига в студиото намусена и цял ден крещи срещу някого. "Добър ден" да й кажеш, не знаеш дали няма да те навика. Накрая не издържа и си изля болката пред най-близките си тук", разказват служители в "Горещо", научи Kliuki.bg.

Венета Райкова получила съвет двамата с Тишо да отидат на семеен терапевт, за да се опитат да оправят нещата помежду си. Защото в крайна сметка и двамата били наясно, че ако отчуждението между тях продължи, то бракът им е към края си.