Михаела Филева има вид на ангелче, но всъщност...

Любимката на тийнейджърите Михаела Филева си показа рогата. Срадураната с вид на същинско ангелче, извърши нещо непростимо спрямо приятеля си, с когото са заедно от няколко години. Самата Михаела Филева неведнъж е признавала в интервюта, че в живота й има мъж, когото боготвори и е безкрайно щастлива с него.

Този мъж обаче днес е съсипан и в пълен шок от измамата й. Защото Михаела Филева му изневери, без да й мигне окото. Тя сложи рога на половинката, в която се кълнеше, с партньора си по танци в шоуто "Денсинг старс". Светльо очевидно така е завъртял главата на чаровната певица, че тя изведнъж забрави и любов, и вярност, и искреност - в които се кълнеше на приятеля си само преди месец.

[caption id="attachment_314059" align="alignright" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева започна връзка с танцьора Светльо, гаджето й в шок[/caption]

"Михаела Филева и Светльо дори не се крият. Чувствата им личат през цялото време и дори журито в лицето на Илияна Раева и Галена Великова неведнъж са ги коментирали. Да не говорим за прегръдките и целувките, които си разменят, когато са извън кадър. Виждали сме ги с очите си - едва не си лягат зад сцената. Всичко това е добре, но поне Михаела да бъде искрена с приятеля си", разсъждават фенове, видели игричките и ласките между Светльо и Михаела Филева, докато са ги следвали за автографи.

Из светските среди пък веднага се разчу новината, че гаджето на Михаела Филева вече е отлично запознат с измамата на половинката си и го е приел страшно тежко. Момчето не е сред известните лица у нас и може би точно това е предизвикало Михаела Филева да залитне по гъвкавия Светльо.

Приятелят й обаче е твърде горд и се зарекъл пред аверите си, че колкото й да я обича, е готов да напусне веднага Михаела Филева, заради наглата й лъжа. Още не се знае какво ще стане занапред, но нищо чудно Михаела Филева да последва примера на танцьорката Яна Акимова, която заряза Орлин Павлов заради бизнесмена Петко Димитров.